Ontspanning Piano klassieke muziek ontspannende voor baby slaap ontspannen schrijfmuziek

Ontspanning Piano klassieke muziek ontspannende voor baby slaap ontspannen schrijfmuziek


Ontspanning Piano ontspannende muziek voor baby slaap helpt baby’s ontspannen lullaby

100 comments

 1. Dit is gewoon zo mooi, ook de beelden en de muziek ook. Ik luister dit elke dag bij mijn huiswerk, en als ik ga slapen

 2. BoeeeeπŸ‘ŽπŸΌπŸ‘ŽπŸΌπŸ‘ŽπŸΌπŸ‘ŽπŸΌπŸ‘ŽπŸΌπŸ‘ŽπŸΌπŸ‘ŽπŸΌπŸ‘ŽπŸΌ

 3. Vanmorgen na een uurtje bij een collega op kantoor te hebben gezeten dacht ik vanmiddag "laat ik eens iets geks doen" en paar minuten later stond dit op. Het werk wat ik had liggen voor vanmiddag had ik in 50minuten af… en aan het einde was ik ook nog eens helemaal vrolijk… πŸ™‚ Ik ga het komende week eens een paar keer aanzetten; kijken of de kinderen er ook rustiger van worden…. kan bijna niet anders.

 4. Ik moet daarbij denken aan mijn kinderen die ik al 4 jaar niet meer gezien de vervreemding slaat met de dag meer en meer toe en waarom toch

 5. Ik ben een beetje ziek en hier knap ik van op πŸ˜†. Dit is ook een goed slaap lied voor mij want ik ben pas 9 jaar πŸ˜‰. Moest bijna overgeven 😣😡

 6. omg EntspannungsMusikTV je bent de beste mijn nichtje moest alfabet leren en met dit kon ze het al uit haar hoofd en ze is nog 5 duizendmaal dank voor dit

 7. Ooooh zoooo rustgevend dit! Ik luister dit terwijl ik mijn laatste huiswerk voor morgen ga maken…. Zoooo fijn dat dit soort muziek bestaat! Like als je het met me eens bent

 8. Echt G E W E L D I G !! Ik heb morgen een SO van Frans en daar kwam ik vanavond achter en ik zit nu boven op me kamer om half 10 te leren en ik vond het lastig en heb concentratie problemen maar dit help zo goed ken bijna les al ! Zo bedankt echt geweldig

 9. Ik vind het fijn en ik doe het als ik huiswerk maak en als ik een samenvatting meekrijg dan zet ik het altijd op☺️

 10. dit is z'n fijn nummer ik luisterde dit toen mijn oma overleed en tot op de dag vandaag weet ik dat nog precies en het is 5 jaar geleden inmiddels en echt zoo rustgevend maar ook wel confronterend.

 11. πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜ŒπŸ˜ŒπŸ˜ŒπŸ˜ŒπŸ˜ŒπŸ˜ŒπŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜ŒπŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜“πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜ŒπŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜ŒπŸ˜΄πŸ˜”πŸ˜ŒπŸ˜ŒπŸ˜ŒπŸ˜ŒπŸ˜ŒπŸ˜ŒπŸ˜ŒπŸ˜ŒπŸ˜ŒπŸ˜ŒπŸ˜ŒπŸ˜ŒπŸ˜ŒπŸ˜Œ

 12. Echt heel fijn om naar te luisteren. Het is nog best vroeg en ik lig al bijna te slapen. Het is dus niet alleen voor baby's. Ik was aan het leren en het werkte echt enorm! Knap gedaan. Complimenten!

 13. Haloooooo 2019/2020???? Waar zijn jullie?????? Like als je uit een van die twee jaren komt

 14. Heel rustgevend en prachtig ik val in slaap 😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴

 15. Like als je je dit ook rustgevend vindπŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜¨πŸ˜¨πŸ˜ˆπŸ‘ΏπŸ‘ΉπŸ’€β˜ β˜ β˜ β˜ πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘½πŸ‘½πŸ‘½πŸ‘ΎπŸ‘ΎπŸ‘ΎπŸ’©πŸ’©πŸ’©πŸ’©πŸ‘΅πŸ§“πŸ‘΅πŸ§“πŸ‘΅πŸ§“πŸ‘΅

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *